Skip to content

Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

www.tealaurelldesign.fi myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Tea Laurell Design on perustettu 2016 ja ALV/VAT -tunnuksemme on FI29931108 . Verkkokauppamme tuotteiden valmistusmaa on suomi/eu. Asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä sähköpostilla info@tealaurelldesign.fi .

Ostaminen

Kiitos kun ostat meiltä! Tuotteita ostetaan tämän nettisivun kautta tai suoraan sähköpostin välityksellä. Ostaja sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Annathan tilatessasi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, sekä maksaessasi laskulla, henkilötunnuksesi. Saatamme lähettää seurantalinkin sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi, jonka avulla voit seurata pakettia. Olethan huolellinen antaessasi tietojasi, vastaat ostajana siitä että ilmoitetut tiedot ovat oikein. Voit myös kirjoittaa lisätietoa-kohtaan omia toiveita, yritämme toteuttaa ne mahdollisuuksien mukaan.

Maksaminen

Sivulla olevat hinnat sisältävät verot ja maksut. Maksat vain tuotteen ilmoitetun hinnan sekä ilmoitetun postikulun. Voit noutaa tuotteesi veloituksetta sovitusti Uudestakaupungista.

Maksaminen onnistuu kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta. Käytössäsi on kotimainen Paytrail -maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit maksaa ostoksesi nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Lisätietoa Paytrailista ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät heidän sivuiltaan: https://www.paytrail.com. Emme lähetä tilauksia postiennakolla.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä, FINLAND
www.paytrail.com

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.


Toimitus

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Tuotteiden valmistus kestää noin 1-3 viikkoa ja välitämme tuotteet heti niiden valmistuttua asiakkaillemme sovittuun osoitteeseen. Käytämme toimituksissa Postin ja Matkahuollon palveluja. Tuote lähetetään siihen osoitteeseen/ minkä ostaja on ilmoittanut. Mikäli tiedoissa on virhe, ota yhteyttä ennen maksamista. Tea Laurell Design ei vastaa kuluista mikäli asiakas on ilmoittanut väärän osoitteen. Tuotteiden toimitusaika on tilauksesta yleensä n. 7- 20 työpäivää.

Mikäli tuote on loppunut varastosta: – Voit odottaa tuotetta varastoon. – tai perua tilauksesi ja sinulle palautetaan maksamasi summa. – Tai voit valita toisen tuotteen. Jolloin maksat joko lisää tai sinulle palautetaan rahaa riippuen tuotteiden hintaerosta.

Palauttaminen

Valmiilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske tilauksesta valmistettuja tuotteita ilman valmistajan virhettä. Palautuksesta tulee ilmoittaa 14 vuorokauden sisällä tuotteiden noutopäivästä.

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@tealaurelldesign.fi tai soittamalla numeroon 044-5887751. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan vastaavaan uuteen nimikkeeseen. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu.

Palautustapauksissa hyvitys tehdään sille maksutavalle, mitä alkuperäisessä maksussa on käytetty (ei esim. tilisiirtona).

Paketin noutamatta jättäminen

Mikäli pakettia ei ole noudettu määräaikaan mennessä postin noutopisteestä, ja paketti palautuu, veloitamme asiakkaalta käsittelykuluina 10 euroa.